Първоначално публикувано от Bobo
Известие
Collapse
No announcement yet.
ламбда за 145 1.6 боксер
Collapse
X
-
[quote=nikola_n]Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от "nikola_n":2z08gb34Първоначално публикувано от BoboА вие сигурни ли сте че сондите ви не работят и още нещо не съм 100% сигурен но мисля че LS06 не става за боксер с ГМ електроникаИ затва питам закво иде реч а иначе ако имам оригиналния номер на твоята сонда по него поръчвам и нямам проблеми
Немога да ти кажа аз като ги поръчвам им давам номера и те ми дават сондата, твоята не е БОША на разбирачите им пожелай да си купят кола и да си слагат квот си искат има разлика огромна от 4 до 4 кабела
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
[quote=Bobo]Първоначално публикувано от nikola_nПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от "nikola_n":1nbw7yibПървоначално публикувано от BoboА вие сигурни ли сте че сондите ви не работят и още нещо не съм 100% сигурен но мисля че LS06 не става за боксер с ГМ електроникаИ затва питам закво иде реч а иначе ако имам оригиналния номер на твоята сонда по него поръчвам и нямам проблеми
А на разбирачите им пожелай да си купят кола и да си слагат квот си искат има разлика огромна от 4 до 4 кабела
[/quote:1nbw7yib]
А поне дали мога да имам доверие на T&N, като звъннах там ми казаха, че ивали за мен някаква КаВе не знам как се изписва точно. Цената е 173лв. Ако не от тях от къде да поръчам, за да не се прецакам
Comment
-
[quote=nikola_n][quote=Bobo]Първоначално публикувано от "nikola_n":bsdi7eybПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от "nikola_n":bsdi7eybПървоначално публикувано от BoboА вие сигурни ли сте че сондите ви не работят и още нещо не съм 100% сигурен но мисля че LS06 не става за боксер с ГМ електроникаИ затва питам закво иде реч а иначе ако имам оригиналния номер на твоята сонда по него поръчвам и нямам проблеми
А на разбирачите им пожелай да си купят кола и да си слагат квот си искат има разлика огромна от 4 до 4 кабела
[/quote:bsdi7eyb]
А поне дали мога да имам доверие на T&N, като звъннах там ми казаха, че ивали за мен някаква КаВе не знам как се изписва точно. Цената е 173лв. Ако не от тях от къде да поръчам, за да не се прецакам[/quote:bsdi7eyb]
Ами с КВ досега не съм имал проблем - но все пак след смяната се проверява0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Колега, миналата седмица ми се наложи да сменя моята.
Колата ми е 1,6 боксер с GM електроника- Сложиха ми Бош но не попитах кой номер понеже имам доверие на сервиза в който ми го правиха. Пича каза , че колата ми върви добре но не съм засичал още разход. След това ходих да си поремонтирам газовата уредба (смених си ламбда контрола на газовата) и пича ми провери сигнала който идва от сондата, каза ми че не виждал толкова добра работа на ламбда през живота си с толкова ярко изразени фронтове каквото и да значи това. И аз се поинтересувах за нещо по ефтино ,но много бързо ме разобедиха. Сонди с 4 кабела много но не вършат еднаква работа. Утре ще го питам кой точно № на бош ми е мушнал и ще го напиша както и цана но ако не бъркам 195 лв.беше но не съм сигурен ,че аз доста работи сменях накуп.alfa romeo 33 1.5
alfa romeo 145 1.6 boxer
Comment
-
На мен в сервиза на бош във Варна ми казаха, че за боксер нямало сонди БОШ!!!Както Бобо каза по-горе, явно моята не е БОШ, а на него мисля трябва да му се има доверие.
Благодаря все пак. А я сподели някаква разлика в поведениято на колата усеща ли се?
Comment
Comment